Team

Caroline Dierkx

Caroline geeft trainingen op het gebied van trauma en hechting. Als GZ-psycholoog en EMDR-practioner heeft zij ruime ervaring met traumabehandeling in de Kinder- en Jeugdpsychiatrie, Infant Mental Health, (residentiele) jeugdzorg en pleegzorg. Naast haar werkzaamheden binnen Praktijk073 werkt Caroline bij Psychotraumacentrum Sterk Huis te Goirle. Tevens werkt Caroline als trainer bij ICTC (Institute for Chronically Traumatized Children) alwaar zij training en consultatie geeft in de Slapende Honden methodiek. 

 

Mirjam Pijpers

Samen met Caroline Dierkx verzorgt Mirjam binnen Praktijk073 diverse trainingen op het gebied van kennisvermeerdering aangaande traumabehandeling. Als GZ-psycholoog, cognitief gedragstherapeut en EMDR-practioner werkte Mirjam meer dan 16 jaar in de Kinder- en Jeugdpsychiatrie in een Trauma en Infant Mental Health team met vroegkinderlijk getraumatiseerde kinderen en hun gezinnen. Recent is Mirjam gestart met de opleiding tot Klinisch Psycholoog KJ binnen het algemeen ziekenhuis. Tevens werkt Mirjam als trainer bij ICTC (Institute for Chronically Traumatized Children) alwaar zij training en consultatie geeft in de Slapende Honden methodiek. 

 

Paul Kroon

Na het afstuderen aan de Katholieke Universiteit van Nijmegen (ontwikkelingspsychologie) heeft Paul zich verder toegelegd op de behandeling van jeugd, adolescenten en (jong)volwassenen binnen verschillende settings (geestelijke gezondheidszorg) en als zelfstandige binnen de eerstelijnshulpverlening. Paul werkt als GZ-psycholoog/EMDR-therapeut bij Psychologenpraktijk OOG in Eindhoven. Binnen Praktijk073 ziet Paul op dit moment geen clienten, maar verricht hij onderzoeken in het kader van instemmingsverklaringen gesloten jeugdhulp.. Paul is als GZ-psycholoog in het BIG-register geregistreerd (BIG-nummer: 49910501225).